Lezingen, heisessies, workshops e.d.

In veel organisaties wordt de agenda bepaald door de waan van de dag. Dingen die moeten. De korte termijn. Toch is het belangrijk om ook geregeld een pas op de plaats te maken. Even stil te staan, jezelf de vraag te stellen naar het ‘waarom’ van al die acties en het grotere plaatje in het oog te houden.

Ondernemen draait om meer dan om geld verdienen. Er is een reden waarom je doet wat je doet, een hoger doel. Maar in de hektiek van de dag staan we daar zelden meer bij stil. Het is goed om dat af en toe wel te doen. Een moment van bezinning in te bouwen en jezelf de vraag te stellen ‘what makes me tick’.

Voorbeelden:


co-auteur speech NIVOS over Waardengedreven Onderwijs
PDF

 

Alleen of als team op zoek te gaan naar inspiratie, verbinding, bezinning op je diepste waarden. Zaken die belangrijk zijn om koers te houden en met plezier je beste prestatie te blijven leveren.

Een lezing, een heisessie of een workshop kan een mooie gelegenheid zijn om even terug te gaan naar de basis, contact te maken met de bron en van daaruit weer met nieuwe energie aan de slag te gaan.